Inici AVISOS Tarifes Nota legal
ITV Serveis, S.A. La ITV Quan cal passar la ITV On passar la ITV Manteniment del vehicle Reformes d’importància La ITV a la primera ITV Respon

Des del dia 2 de novembre de 2006 el servei de la Inspecció Tècnica de Vehicles és gestionat per l’empresa ITV Serveis, S.A. per acord de Govern segons Concurs públic de data 26 de Juliol de 2006.

ITV Serveis, S.A. és una empresa andorrana participada al 50% per l'Automòbil Club d'Andorra i al 50% per l'empresa Applus Iteuve Tecnology, S.L.U.

A nivell tècnic i de gestió compta amb el suport tecnològic d'Applus.

Automòbil Club D'Andorra   Applus+ Automotive

L'Automòbil Club d'Andorra (ACA) és una entitat sense ànim de lucre constituïda l'any 1954 com a associació esportiva. L'ACA ofereix un servei d'assistència en carretera, conjuntament amb el Reial Automòbil Club de Catalunya (RACC). Forma part, com a membre de ple dret, de la Federació Internacional d'Automobilisme (F.I.A) i de l'Aliança Internacional de Turisme (A.I.T.). L'ACA també actua com a federació nacional al Principat d'Andorra, essent la màxima autoritat en matèria d'automobilisme. Estretament vinculada a l'administració pública, l'ACA realitza diversos serveis per a l'administració com el servei de fabricació o lliurament de plaques de matrícula nacionals.

www.aca.ad

Applus+ (www.appluscorp.com) és una companyia líder en certificació i serveis tecnològics en sentit global, que inclouen: certificació, inspecció, calibració, assaig, homologació, assistència tècnica, formació, gestió, optimització, transferència tecnològica i R+D+i. Applus+ està present en més de 25 sectors industrials i als 5 continents.

www.appluscorp.com

CITA (International Commitee for the Motor Vehicle Inspection).
Des de l'any 2009, ITV Serveis, S.A. és present a nivell internacional com a membre de ple dret a CITA.
Principals avantatges:
- Constant contacte amb l'evolució de les normatives a nivell internacional en matèria d'inspeccions tècniques de vehicles.
- Accedir a informació de nivell internacional en quan a seguretat vial: informes de sinistralitat, millores tecnològiques dels vehicles, millores en sistemes de control mediambiental.
- Donar a conéixer a Andorra dins de l'àmbit internacional de la seguretat vial.