Nota legal

www.itvserveis.ad és un domini d’Internet de titularitat de la Inspecció Tècnica de Vehicles i Serveis, SA en base al número de registre de marca 23817, autoritzat en data 5 de gener del 2007 per l’Oficina de Marques del Principat d’Andorra (OMPA).

L’accés a la web d’ ITV Serveis S.A i a la informació continguda comporta l’acceptació de les condicions previstes en aquest avís legal. Per aquest motiu, li recomanem que llegeixi atentament el contingut d’aquest avís si vol accedir i utilitzar la informació i els serveis que s’ofereixen des de la web d’ ITV Serveis S.A.

L’usuari, per mitjà de les diferents àrees que formen part del lloc web, pot visitar, obtenir informació, utilitzar una sèrie d’aplicacions, adreçar sol·licituds o comunicacions.

La informació continguda en aquesta web ha estat elaborada i supervisada per ITV Serveis S.A.

Política de privacitat

Protecció de dades personals

De conformitat amb la llei 15/2003, del 18 de desembre, qualificada de protecció de dades personals, s’informa als usuaris que les dades personals recollides en aquest lloc web passaran a formar part del fitxer Clients, gestionat per Inspecció Tècnica de Vehicles i Serveis S.A., la finalitat del qual és la gestió clients fiscal econòmica i administrativa, gestió de dades relatives a la inspecció tècnica dels vehicles, gestió de cites, mailings i recordatoris per següents inspeccions, gestió de qualitat i de reclamacions.

Així mateix, s’informa als usuaris que l’adreça on poden exercir els drets d’accés, rectificació, supressió i oposició és Carretera de Bixessarri S/N, AD600 Sant Julià de Lòria, Andorra o a través de l’adreça electrònica lqpd@itvserveis.ad

És obligació de l’usuari mantenir actualitzades les dades de forma que corresponguin a la realitat en cada moment.

Recollida de dades estadístiques

Únicament, amb la finalitat d’oferir-li un millor servei a través d’aquesta pàgina i amb l’objectiu de facilitar el seu ús, s’analitzen el nombre de pàgines visitades, nombre de visites, així com l’activitat i freqüència d’utilització dels usuaris. Aquestes dades s’utilitzen amb l’exclusiva finalitat d’obtenir informació estadística anònima sobre l’ús del lloc web o per controlar-ne el concret funcionament tècnic i es cancel·len immediatament desprès de la seva elaboració.

En cap cas s’utilitzen galetes (cookies) per a l’adquisició de dades personals identificatives de l‘usuari ni s’enregistren les seves adreces IP.

Aquesta política de privacitat és d’aplicació única a aquesta pàgina web i no es garanteix en els accessos a través d’enllaços a d’altres pàgines web.

Política d’ús

Tots els drets estan reservats. Tot accés a aquest lloc web resta subjecte a les condicions següents:

  • ITV Serveis S.A. no és responsable dels danys causats per l’accés al web o per la impossibilitat d’accedir-hi, no es fa tampoc responsable de la informació obtinguda a través d’enllaços a sistemes externs.
  • Només està autoritzat l’ús personal de les imatges i arxius que es poden descarregar de la web. El seu ús comercial no està permès. No està permesa la modificació del web ni dels seus continguts.

Aquesta política de privacitat és d’aplicació única a aquesta pàgina web i no es garanteix en els accessos a través d’enllaços a d’altres pàgines web.

ITV Serveis, S.A.
Carretera de Bixessarri s/n – Aixovall
AD600 – Sant Julià de Lòria
Principat d’Andorra

Telèfon:
127 (dins del Principat)
+376.741.350 (fora del Principat)

© ITV Serveis